Den teknologiske utviklingen har tatt helt av de seneste årene. For et par hundre år siden hadde ingen hørt om biler, nå har man dem i alle varianter. Ja, noen har til og med flere. En bil er en doning med hjul som dyttes av en motor.

Motoren kan generere energi på ulike måter. Oftest er det snakk om en forbrenningsprosess, men denne kommer mest sannsynlig til å dø ut om noen år. Så lenge motoren er kraftig nok til å dytte hjulene i gang, er man en automobillist.Dagens biler utvinner så mye energi fra motoren at man kan ha heftig tilbehør som stadig blir mer luksuriøst. Man trenger ikke dra ned vinduet for hånd lenger. Musikken er alltid med deg. Lysene tilpasser seg til omgivelsene. Varmekabler i setene. Massasjeseter!

Alt dette holdes gående av en utrolig komplisert teknologi med motoren som den drivende kraften og elektronikken som hjernemassen. Vekten på bilen er like viktig som alt annet. Jo flere gadgets og ekstrautstyr man installerer, jo vanskeligere blir det å holde alt på plass og i passende stand etter flere års drift.Bilen er et mekanisk fremskritt som har sendt oss fremover i lynfart. Så lenge det mekaniske er i harmoni med det elektroniske, vil bilen fortsette å være vår nest beste venn etter hunden.