Å legge om dekkene på bilen er ikke akkurat det morsomste i verden. Du kan såklart velge å gjøre dette selv. Men da må du ha riktig utstyr og et solid underlag. Et annet alternativ er å dra innom et verksted for å få byttet dekkene. Dette er ikke bare praktisk, men kan også spare deg for hodebry i forhold til dekktrykk, sensorer og ubalanse.

Praktisk, men det tar tid

Det er få ting som er kjedeligere enn å sitte på verkstedet og vente på at bilen skal bli ferdig. Du kan få tiden til å gå ved å spille på mobilen. Er du lei av de klassiske mobilspillene, som Candy Crush og Tetris, kan du finne noe på nettet. Må du vente ekstra lenge, kan du lese deg opp på strategier før du setter deg ved pokerbordet. Jo mer kunnskap du har på forhånd, jo større er sjansen for at du faktisk vinner.

Casino på nett er en utømmelig kilde til å få tiden til å gå. Du kan spille på automater, sette deg ned ved rulett bordet eller spille en runde med kort. Underholdende, og med potensiale for gevinst. Velger du riktig strategi kan du kanskje vinne en hyggelig gevinst mens bilen får nye dekk.