Har du en familie du har tatt med ut på lengre bilturer vil du nok forstå fordelen ved å ha en moderne bil. En bil utstyrt med moderne teknologi får deg ikke bare fra A til B, men kan underholde kjæresten, barna og venner. På markedet har vi i de siste årene sett en voldsom eksplosjon med moderne biler utstyr med «gadgets» sendt fra himmelen. Her skal vi se nærmere på noen få av dem.

De nyeste elbilene

Elbilene har tatt markedet med storm. Det er i disse bilene vi ofte finner mye av de aller nyeste funksjonene og de kuleste gadgetsene. Både Tesla, Nissa, Hyundai, BMW, Jaguar og Volkswagen står bak noen av de nye og kuleste elbilene på markedet. Disse nye bilene kommer allerede med mye teknologi som gjør livet lettere for sjåføren på lange turer, men med et par gadgetser vil livet på veiene bli enda lettere.

Gadgets til bilene

I tillegg til å ha en kul bil kan du i tillegg legge til mange kule gadgets og tilbehør som gjør bilen bedre utstyr til lange turer. Vårt største tips er å skaffe kurver og nett til enkel og praktisk oppbevaring av utstyr, mat og drikke, underholdning og annet i bilen. TV, musikk, film og spill er populært på lange turer. Med internettilkobling kan du ha alt dette tilgjengelig. Internettilkobling trenger ikke lengre å bety at du bruker opp all 4G, men at du nå har en mobil tilkobling på veien. Dermed kan du lettere se på filmer, spille casino spill, tekste med venner og holde deg oppdatert på nyheter – uansett hvor på veien du er.

Fremtidens bil

Mange biler har allerede direkte tilkobling til internett, men vi tror denne utviklingen vil ta av i de nærmeste årene. Selvkjørende biler og tilkobling til internett blir nok til en realitet om ikke så mange år inn i fremtiden.